Turkish Airlines sărbătorește 26 de ani de ani de operațiuni în România

În această după-amiază compania Turkish Airlines, membră a Star Alliance, a sărbătorit 26 ani de operațiuni în România iar cu această ocazie Airbusul A330 care a operat zborul TK1045 Istanbul – București a fost primit cu salutul tunurilor cu apă.

În prezent operatorul turc zboară din Istanbul spre trei orașe din țara noastră, București, Cluj Napoca și Constanța și are în vedere deschiderea altor rute însă nu în acest an.

Advertisements

Zborurile spre București sunt operate cu o frecvență de trei zboruri pe zi din care două sunt operate cu avioane de tip Airbus A330.

Zborurile din Istanbul spre Cluj Napoca sunt operate din 24 iunie zilnic cu un mix de avioane Airbus A320 și Boeinguri 737, iar cele spre Constanța sunt operate cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână.

În ceea ce privește Turkish Cargo, compania anunță cu mândrie faptul că deține o cotă de piață de 54%, raportând o creștere semnificativă de la 19%, procent raportat în urmă cu trei ani, ceea ce o face lider de piață, conform datelor IATA.

La conferința de presă susținută la aeroportul Henri Coandă, directorul general al Turkish Airlines în România, Ahmet Akpinar, a declarat: „Suntem mândri să sărbătorim a 26-a aniversare a operațiunilor noastre în România. Vrem să le mulțumim conducerii aeroportului Henri Coandă pentru tot suportul acordat pe parcursul acestor ani. Suntem încrezători că cooperarea noastră va deveni și mai puternică în următorii ani, la fel și operațiunile noastre în România.

Advertisements
Total
27
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
27
Share