Turkish Airlines și Stelia Aerospace prezintă versiunea finală a noilor scaune din business

Operatorul turc și compania Stelia Aerospace au prezentat marți versiunea finală a noilor scaune care vor fi instalate în cabina business class a noilor avioane Dreamliner și A350 care vor intra în flota Turkish Airlines.

Potrivit randărilor, acestea vor avea la bază modelul Aurora dezvoltat de francezi însă ușor modificat astfel încât să respecte preferințele pe care Turkish Airlines le are.

Advertisements

În comparație cu actualele scaune din cabinele business ale operatorului turc, noua versiune le va oferi tuturor pasagerilor intimitate ridicată și acces direct la culoar datorită formatului 1-2-1. În acest moment scaunele din cabina business class a avioanelor Turkish Airlines sunt configurate într-un format 2-2-2 sau chiar 2-3-2 în unele avioane. De asemenea, noile scaune vor putea fi transformate în paturi complet plate și vor fi dotate cu un ecran de 18 inci.

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (16 septembrie)

În plus, între cele două scaune din centrul cabinei va exista un panou separator care poate fi ajustat astfel încât intimitatea pasagerilor să fie cât mai ridicată.

Din păcate Turkish Airlines a reconfirmat faptul că avioanele care deja se află în flotă nu vor fi modificate așadar noul model de scaune va fi prezent doar în cabinele Boeingurilor 787 Dreamliner și Airbus A350.

Vă reamintesc că primele avioane Dreamliner vor intra în flota THY în a doua jumătate a acestui an.

Acest tip de scaun se mai regăsește și în avioanele Boeing 787 Dreamliner din flota Singapore Airlines, flotă pe care operatorul o consideră ca fiind dedicată strict zborurilor regionale din Asia.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share