Urmărește-ne

Turkish Airlines și TAROM au semnat un acord de codeshare

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Turkish Airlines și TAROM au semnat un acord de codeshare

Știri

Turkish Airlines și TAROM au semnat un acord de codeshare

CEO-ul companiei Turkish Airline, Bilal Ekși, a anunțat marți semnarea unui acord de codeshare cu TAROM. La eveniment au participat reprezentanți ai ambelor companii aeriene, printre aceștia aflându-se și Gerge Barbu, CEO TAROM.

Într-o postare pe Twitter oficialul turc declară: „Am semnat un acord de codeshare cu compania românească TAROM. Pasagerii noștri vor putea beneficia de mai multe zboruri și transferuri”.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Odată cu acest acord, care va intra în vigoare la jumătatea lunii martie, clienții companiei Turkish Airlines vor putea rezerva pe siteul companiei zborurile TAROM operate din București către Cluj Napoca, Timișoara, Iași și Suceava.

În același timp clienții TAROM vor putea rezerva zboruri operate de Turkish Airlines din Istanbul către orașele Izmir, Bodrum, Antalya și Ankara.

Potrivit unor informații primite în urmă cu câteva săptămâni, Turkish Airlines a solicitat permisiunea de a opera al patrulea zbor zilnic între Istanbul și București însă nu a primit aprobarea autorităților.

În prezent Turkish Airlines operează zboruri din Istanbul spre București (trei pe zi), Constanța (trei pe săptămână) și Cluj Napoca (un zbor pe zi) în timp ce TAROM operează două zboruri pe zi pe ruta București – Istanbul.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
2 comentarii

2 Comments

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus