Turkish Airlines și TAROM au semnat un acord de codeshare

CEO-ul companiei Turkish Airline, Bilal Ekși, a anunțat marți semnarea unui acord de codeshare cu TAROM. La eveniment au participat reprezentanți ai ambelor companii aeriene, printre aceștia aflându-se și Gerge Barbu, CEO TAROM.

Într-o postare pe Twitter oficialul turc declară: „Am semnat un acord de codeshare cu compania românească TAROM. Pasagerii noștri vor putea beneficia de mai multe zboruri și transferuri”.

Advertisements

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Odată cu acest acord, care va intra în vigoare la jumătatea lunii martie, clienții companiei Turkish Airlines vor putea rezerva pe siteul companiei zborurile TAROM operate din București către Cluj Napoca, Timișoara, Iași și Suceava.

În același timp clienții TAROM vor putea rezerva zboruri operate de Turkish Airlines din Istanbul către orașele Izmir, Bodrum, Antalya și Ankara.

Potrivit unor informații primite în urmă cu câteva săptămâni, Turkish Airlines a solicitat permisiunea de a opera al patrulea zbor zilnic între Istanbul și București însă nu a primit aprobarea autorităților.

În prezent Turkish Airlines operează zboruri din Istanbul spre București (trei pe zi), Constanța (trei pe săptămână) și Cluj Napoca (un zbor pe zi) în timp ce TAROM operează două zboruri pe zi pe ruta București – Istanbul.

Advertisements
Total
25
Shares
2 comentarii
  1. Cea mai proasta ccompanie??? Tukish am avut zbor cu aceasta companie in decembrie 2019 in Sierra leone fara bagaje au ajuns in data de 25 decembrie. Am avut o pacubaba de 4000 de euro nici in ziua de astazi nu am primit un raspuns.si mai vreti sa colaborati cu europa si servirea de catre personal decolarea,aterizarea lasa de dorit sa va fie rusine am platit pe bagaj 380 de euro 5 bagaje 1620 euro Rusine afara din europa aceasta companie eu una am o parere proasta despre voi Turkish

    1. Bună Elena,

      Nu iau apărarea companiei aeriene însă aceasta, la fel ca restul, funcționează pe baza unor reguli stabilite de ICAO și IATA. Una din multele reguli e legată de despăgubirea bagajelor pierdute, suma maximă fiind de 1500EUR iar aceasta va fi aprobată doar dacă puteți justifica valoarea și obiectele avute în bagaj. Data viitoare vă puteți lua o asigurare de călătorie pentru a evita astfel de probleme. De asemenea, rețineți că, companiile aeriene NU recomandă transportarea bunurilor de valorea în bagaje de cală.

      Referitor la decolări și aterizări, piloții THY respectă și ei aceleași standarde internaționale de pregătire și zbor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
25
Share