Urmărește-ne

Varșovia – Los Angeles cu LOT Polish Airlines din Aprilie 2017 (Actualizat)

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Varșovia – Los Angeles cu LOT Polish Airlines din Aprilie 2017 (Actualizat)

Rute aeriene

Varșovia – Los Angeles cu LOT Polish Airlines din Aprilie 2017 (Actualizat)

UPDATE (5 Octombrie 2016): Compania aeriană LOT Polish Airlines a anunțat oficial noua rută către Los Angeles.
Zborurile Varșovia – Los Angeles vor avea o durată de 12 ore și 20 de minute și vor fi operate de 4 ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, vineri și sâmbătă, cu aeronave Boeing 787 Dreamliner, începând cu data de 3 Aprilie 2017.

Programul zborurilor este următorul:
LO21: Varșovia (WAW) 11:20 – 14:40 Los Angeles (LAX) în fiecare zi de marți și sâmbătă
LO22: Los Angeles (LAX) 16:30 – 12:50 Varșovia (WAW) în fiecare zi de marți și sâmbătă

LO23: Varșovia (WAW) 16:30 – 19:50 Los Angeles (LAX) în fiecare zi de luni și vineri
LO24: Los Angeles (LAX) 21:40 – 18:00 Varșovia (WAW) în fiecare zi de luni și vineri

Programul de zbor permite conexiuni foarte bune cu zborurile de la București și Cluj-Napoca către Varșovia, oferind de asemenea timp de așteptare foarte convenabil în aeroportul din Varșovia.

Odată cu această nouă rută anunțată, Rafał Milczarski, CEO al LOT, a declarat:
Deschidem pentru pasagerii noștri prima conexiune directă dintre Europa Centrală și de Est către Los Angeles, unul dintre cele mai importante și faimoase orașe din Statele Unite. Sunt încrezător că statul California nu este ideal doar pentru vacanțe, dar de asemenea este și un important centru de business care crește rapid. În zona Los Angeles-ului trăiesc mulți oameni care provin din Europa Centrală și de Est.

Biletele către Los Angeles sunt deja disponibile în sistemul de rezervări, iar pentru un zbor dus-întors de la Varșovia la Los Angeles prețul este de 800EUR.
Pentru mai multe detalii și simulări de preț, accesați pagina dedicată de pe LOT.com
_________________________________________________________

Conform unui site de știri american, LOT Polish Airlines va anunța în curând operarea zborurilor dintre Varșovia, Polonia și Los Angeles, USA. Serviciul comercial va fi operat începând cu luna Aprilie a anului 2017, iar zborurile vor fi operate cu Boeing 787 Dreamliner. Aceasta va fi prima conexiune directă dintre Europa Centrală și de Est cu statul California din SUA.

Această nouă rută directă este parte a planului de expansiune în America de Nord a operatorului polonez. LOT deține o flotă destul de modernă și recent am vorbit într-un articol dedicat despre planurile lor de standardizare a flotei. Din păcate, acum nu există date exacte despre numărul de frecvențe săptămânale și programul de zbor, însă vom reveni cu detalii când acestea apar, probabil în zilele următoare, odată cu anunțul operatorului polonez.

În acest moment, LOT Polish Airlines este singurul operator din regiune care oferă zboruri lung-curier directe către SUA, Canada, China, Japonia și în curând către Coreea de Sud. Operatorul polonez deține una dintre cele mai tinere flote de aeronave din Europa, cu o medie a vârstei de numai 7 ani, și în acest moment este singura companie aeriană din lume care operează toate zborurile lung-curier doar cu aeronave Beoing 787 Dreamliner.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
5 comentarii

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus