Urmărește-ne

Wizzair va zbura din Timișoara către Billund, Baden Baden, Nuremberg și Doncaster din septembrie

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Wizzair va zbura din Timișoara către Billund, Baden Baden, Nuremberg și Doncaster din septembrie

Rute aeriene

Wizzair va zbura din Timișoara către Billund, Baden Baden, Nuremberg și Doncaster din septembrie

Operatorul low-cost a anunțat astăzi alocarea celui de-al treilea avion (un A320) bazei din Timișoara. Odată cu această veste, Wizzair a mai anunțat și patru rute noi cu plecare de pe aeroportul din Banat.

Noile zboruri din Timișoara către Billund, Baden Baden, Nuremberg și Doncaster vor fi operate cu o frecvență de două zboruri pe săptămână din luna septembrie a acestui an.

Ruta Timișoara = Nuremberg va debuta în 1 septembrie și va fi operată în zilele de miercuri și duminică, iar Timișoara – Baden Baden va fi operată din 2 septembrie în fiecare zi de luni și vineri. Zborurile către Doncaster și Billund vor fi operate din 3 septembrie în fiecare zi de marți și sâmbătă.

Pe lângă cele patru rute noi Wizzair va mai crește numărul zborurilor către anumte destinații. Din septembrie rutele Timișoara – Bari, Bruxelles Charleroi și Dortmund vor fi operate de trei ori pe săptămână (două zboruri săptămânale în prezent). Ruta Timișoara – Memmingen va fi operată de cinci ori pe săptămână (de 3 ori în prezent) și Luton crește de la 7 la 12 zboruri pe săptămână. Cea din urmă este cea mai aglomerată rută Wizzair cu plecare din Timișoara.

Citește și  Rută nouă: București - Chambery (Alpi) cu Animawings din ianuarie 2022

Operatorul lowcost a operat primul său zbor către Timișoara în luna octombrie a anului 2008 iar baza a fost deschiză în februarie 2009. În cei 10 ani de activitate la Timișoara, Wizzair a transportat peste 4.8 milioane de pasageri din și către Timișoara.

Wizzair va opera de la Timișoara, cu aceste patru rute noi, un total de 19 rute. Biletele pentru noile zboruri au un preț de pornire de 99RON/sens și vor fi disponibile pe Wizzair.com în decursul zilei de joi.

1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Aeroport Timișoara: peste 1.5 milioane de pasageri în 2018 din care 430 de mii pe rute interne

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus