Urmărește-ne

American Airlines va oferi mai multe zboruri din America către Europa pe durata sezonului de vară a anului viitor

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. American Airlines va oferi mai multe zboruri din America către Europa pe durata sezonului de vară a anului viitor

Rute aeriene

American Airlines va oferi mai multe zboruri din America către Europa pe durata sezonului de vară a anului viitor

Ultima rută lung-curier anunțată de operatorul American Airlines a fost zborul zilnic care conectează Dallas/Fort Worth cu Beijing, această rută fiind anunțată în 7 mai 2015.

Conform portalului anna.aero, American Airlines își va extinde rețeaua de zboruri lung-curier către Europa adăugând trei noi destinații care vor fi operate pe întreaga durată a sezonului de vară a anului 2017.

Amsterdam și Roma vor fi legate din mai până în septembrie de Dallas/Forth Worth, iar din Chicago operatorul american va oferi zboruri în același interval de timp către Barcelona.

În prezent, American Airlines oferă doar un zbor din America, Philadelphia, către capitala Olandei, iar ruta Amsterdam – Dallas/Fort Worth este liberă. În cazul în care rutele actuale nu se vor schimba, Amsterdamul va fi legat de Statele Unite ale Americii prin 17 zboruri. Metropolele americane conectate cu Amsterdam sunt următoarele: Atlanta, New York JFK, Detroit, Minneapolis, Los Angeles, Houston, Boston, Seattle, Washington DC, San Francisco, Chicago, New York Newark, Salt Lake City, Portland, Philadelphia și Orlando.

Roma, capitala Italiei, este de asemenea foarte bine conectată cu SUA, în acest moment există 12 legături directe între Italia și SUA, iar odată cu nou-anunțata rută către Dallas/Fort Worth numărul acestora va crește la 13. Zborurile din Roma către Charlotte Douglas, Chicago O’Hare, New York JFK și Philadelphia sunt operate zilnic, alte aeroporturi americane conectate cu capitala Italiei sunt: Atlanta, Los Angeles, Detroit, Miami, Boston, Washington Dulles, New York Newark și Minneapolis-St. Paul.

Barcelona este a treia destinație europeană care va fi servită de American Airlines, acum orașul spaniol este legat de SUA prin zboruri zilnice către Miami, New York JFK și Philadelphia. Numărul zborurilor directe dintre Barcelona și SUA este de 7 în acest moment, destinațiile fiind New York JFK, Atlanta, Philadelphia, Charlotte Douglas, Washington Dulles, New York Newark și Miami, urmând ca Chicago să fie a opta.

Ruta Philadelphia – Bruxelles operată de American Airlines a fost închisă recent, ultimul zbor având loc pe 20 august 2016, iar câteva zile mai târziu, pe 4 septembrie, același operator a efectuat ultimul zbor de la Dusseldorf către Chicago. Philadelphia – Zurich va fi închisă din 29 septembrie 2016, iar New York JFK – Birmingham va fi suspendată de asemenea începând cu 6 ianuarie 2017.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Abonează-te la newsletterul nostru, acum îți putem trimite direct pe WhatsApp cele mai importante știri.

Click pentru abonare »

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Promitem că nu o să facem spam iar numărul tău de telefon nu va fi adăugat în nicio bază de date, vizibil altor abonați sau distribuit cu alte entități și parteneri.
Pentru dezabonare vă rugăm să ne trimiteți pe WhatsApp mesajul Clear to land!

Știrile BoardingPass pe WhatsApp

Acum te rugăm să adaugi numărul +40799889910 în lista ta de contacte cu numele BoardingPass.ro.

Pentru a finaliza abonarea este necesar să trimiți către noi, BoardingPass.ro, pe WhatsApp mesajul Clear for take-off!

Click pentru a trimite mesajul

Îți place BoardingPass?

Suține siteul cumpărând de pe FashionDays folosind acest link.
De asemenea, mai recomand și eMag.ro.
Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus