Urmărește-ne

British Airways va vopsi un Boeing 747 în livery BOAC

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. British Airways va vopsi un Boeing 747 în livery BOAC

Știri

British Airways va vopsi un Boeing 747 în livery BOAC

Zvonuri despre posibile avioane British Airways vopsite în livery retro au apărut în urmă cu câteva zile însă abia luni compania britanică a anunțat oficial că Boeingul 747-400 înmatriculat G-BYGC va fi vopsit în livery BOAC.

Livery-ul ales a fost folosit de BOAC (British Overseas Airways Corporation) între 1964 și 1974 iar acum va fi readus în atenția publicului cu ocazia aniversării a 100 de ani de existență a companiei. Am scris despre acest eveniment special în acest articol.

Potrivit comunicatului de presă, BA va vopsi și alte aeronave în livery retro însă informații despre acestea vor fi oferite în următoarea perioadă. Operatorul mai precizează că toate aeronavele noi care vor intra în flotă, inclusiv modelul A350, vor continua să fie vopsite în livery-ul actual al companiei.

Boeingul 747 care va primi livery BOAC va fi vopsit la Dublin și va ajunge la Heathrow în 18 februarie. Acesta va intra ulterior în serviciul comercial și-l va păstra până în 2023 când va fi retras din serviciul comercial.

Până la acel moment, British Airways va retrage majoritatea aeronavelor 747 din flota sa, înlocuindu-le cu avioane noi. Britanicii vor recepționa în următorii patru ani 18 Airbusuri A350 și 12 alte Boeinguri 787 Dreamliners dar 26 de aeronave dedicate zborurilor scurt și mediu curier.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
1 comentariu

1 comentariu

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus