Urmărește-ne

RUTĂ NOUĂ: Wizzair va opera zboruri din Satu Mare către Londra (Luton)

Rute aeriene

RUTĂ NOUĂ: Wizzair va opera zboruri din Satu Mare către Londra (Luton)

După nenumărate zvonuri despre care am scris aici și aici, vă anunțăm în premieră că operatorul low-cost Wizzair și Consiliul Județean Satu Mare au căzut de acord cu privire la negocierile care le-au purtat pentru ca Wizzair să opereze zboruri internaționale de la Satu Mare, iar începând cu data de 31 octombrie Wizzair va opera primul zbor pe ruta Satu Mare – Londra.

Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de Luni și Vineri, programul acestora fiind următorul:
W6 3649: Satu Mare (SUJ) 19:25 – 20:15 Londra (LTN)
W6 3650: Londra (LTN) 14:15 – 18:55 Satu Mare (SUJ)

Zborurile vor fi operate cu aeronave Airbus A320 care oferă 180 de locuri, iar durata lor va fi de 2 ore și 50 de minute.

În acest moment, zborurile sunt disponibile pentru rezervări pe siteul wizzair.com, iar prețurile acestora încep de la 109RON pe segment, toate taxele incluse.

Citește și  Wizzair se extinde și în Moldova, bază nouă, mărire frecvențe și alte două noi rute

suj ltn

De câteva luni, Aeroportul din Satu Mare se află în faza de extindere, iar dacă ruta Satu Mare – Londra va fi una care va avea succes, operatorul Wizzair va extinde rețeaua de zboruri către destinații din Italia, Spania sau Franța.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air declară: “Wizz Air continuă să probeze angajamentul faţă de România drept cea mai mare companie aeriană de pe piaţa locală care oferă cele mai mici tarife şi cea mai bună experienţă la bordul aeronavelor sale. Suntem încântaţi să anunţăm Satu Mare ca fiind aeroportul WIZZ cu numărul 10 din România şi să fim prima linia aeriană ce va opera zboruri internaţionale de aici. Noua noastră rută spre Londra va fi mai mult decât binevenită pentru clienţii noştri din această parte a ţării, pentru că aduce cele mai mici tarife în regiune. De asemenea, suntem încrezători că pasagerii care vin dinspre Marea Britanie se vor bucura să viziteze unul dintre cele mai vechi oraşe din nord-vestul ţării, ce are de oferit multe atracţii turistice. Biletele sunt deja puse la vânzare pe wizzair.com cu preţuri începând de la 109 RON ⃰.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, afirmă: „Suntem foarte bucuroși că la finalizarea lucrărilor de modernizare deja am și reușit să umplem cu conținut valoros această investiție. Cursa de Londra Wizz Air deschide județul Satu Mare către Europa de vest. Acest lucru conferă un potențial important regiunii noastre pe plan cultural, turistic și economic. În următoarea perioadă vom lucra pentru a facilita noi curse internaționale după această primă cursă.”

Care este destinația care v-ați dori să operată de la Satu Mare?

Citește și  3 milioane de pasageri transportați de Wizzair de la București și Cluj-Napoca către Londra

Mulțumim pentru pont cititorului nostru Sorin Nichituț!

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Citește tot articolul

3 comentarii
Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus