Ofertă Wizzair: 20% discount pentru zboruri cu ocazia aniversării a 1 milion de membrii Discount Club

Foto: Gabriel Bobon (BoardingPass.ro)
Foto: Gabriel Bobon (BoardingPass.ro)

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, sărbătoreşte astăzi 1 milion de membri WIZZ Discount Club şi marchează această etapă majoră printr-o reducere de 20% pentru toate rezervările realizate prin acest program în cursul acestei zile.

WIZZ Discount Club a fost lansat în martie 2011 şi a fost special creat pentru clienţii loiali ce călătoresc însoţiţi de familie sau de prieteni. Programul s-a dezvoltat constant încă de la lansare pe baza opiniilor primite de la pasagerii WIZZ, iar acum oferă o gamă largă de reduceri de călătorie şi de servicii conexe.

Advertisements

În plus față de discountul minim garantat de 10 € la tarifele de bilete*, membrii se pot bucura şi de o economie suplimentară de 5 € pentru fiecare bagaj de mână mare, precum și pentru check-in realizat online pentru bagaj. Abonamentul standard garantează cele mai mici prețuri și mai multe reduceri pentru un membru și un însoțitor, în timp ce abonamentul de grup oferă cele mai favorabile condiții pentru un membru și cinci parteneri de călătorie. Mai multe informatii despre program găsiţi pe wizzair.com.
Pentru a sărbători acest moment important, Wizz Air lansează o reducere de 20% la toate rezervările făcute astăzi de către membrii WIZZ Discount Club – noi sau deja existenţi.

wizz discount club

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air declară: “Suntem încântaţi de popularitatea în continuă creştere a WIZZ Discount Club, ceea ce demonstrează loialitatea pasagerilor faţă de Wizz Air. Pe lângă economiile semnificative pentru cei ce călătoresc frecvent, WIZZ Discount Club este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a reduce cheltuielile atunci când membrii clubului călătoresc cu familia și prietenii. Cu această ocazie vreau să mulţumesc membrilor noştri fideli şi să îi încurajez să profite de reducerea exclusivă de 20% valabilă astăzi, doar pentru membrii WIZZ Discount Club.”

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share