Fly Lili va opera zboruri charter din Cluj Napoca, Craiova și Oradea în 2023

Fly Lili (România) va zbura în sezonul estival al anului 2023 și de pe aeroporturile din Cluj Napoca, Craiova și Oradea spre Turcia și Egipt.

Pe lângă charterele pe care le va opera în 2023 de pe aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București, detalii aici, Fly Lili va opera chartere spre Turcia și Egipt și de pe alte aeroporturi românești.

Potrivit turoperatorului Coral Travel, compania aeriană românească va zbura pentru acesta și din Cluj Napoca, Craiova și Oradea spre aeroportul din Antalya.

Charterele dintre Cluj Napoca și Antalya vor fi operate în perioada 12 mai – 20 octombrie, cele dintre Craiova și Antalya vor fi operate din 1 iunie până în 12 octombrie, iar cele dintre Oradea și Antalya vor fi operate din 4 iunie până în 15 octombrie.

În plus, charterele din Cluj Napoca spre Hurghada (Egipt) planificate de Coral Travel vor fi operate în perioada 20 mai – 28 octombrie 2023 tot de Fly Lili.

În total, de pe cele trei aeroporturi românești Fly Lili va opera în sezonul de vară patru zboruri charter dus-întors pe săptămână.

Pe lângă acestea, Fly Lili ar urma să zboare pentru acest turoperator de 12 ori pe săptămână de pe aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București.

Zborurile charter din București vor fi operate către cinci destinații de vacanță din Turcia, Egipt și Tunisia, detalii aici.

Turkish Airlines, Corendon și Animawings vor opera și ele chartere pentru acest turoperator în sezonul estival al acestui an, potrivit Coral Travel.

Compania aeriană Fly Lili a obținut certificatul de operator aerian în România la finele anului 2021, așa cum am relatat la vreme respectivă în acest articol.

În prezent, aceasta are în flotă un Airbus A320 (YR-LIL), iar în curând ar urma să mai recepționeze încă două avioane de același tip, detalii aici.

Compania aeriană Fly Lili este deținută de către Jurgen Andreas Faff (90%) și Eugen Ciobanu (10%).⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Firme din Turcia vor construi metroul spre aeroportul „Henri Coandă”

Articolul următor

Ilustrații CNAB: program de investiții uriaș pentru aeroportul „Henri Coandă”

Articole similare
Total
0
Share