Urmărește-ne

Georges Durdilly este noul șef al Airbus în România

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Georges Durdilly este noul șef al Airbus în România

Știri

Georges Durdilly este noul șef al Airbus în România

Georges Durdilly a fost numit șeful Airbus în România, înlocuindu-l în această poziție pe Serge Durand, retras la pensie. Georges Durdilly, în vârstă de 60 de ani, va reprezenta grupul Airbus în relația cu autoritățile și partenerii și va sprijini dezvoltarea operațiunilor comerciale. Georges Durdilly va fi de asemenea Directorul General al Airbus Helicopters România.

Fost pilot de elicopter militar al Armatei Franceze, cu un Master Degree în Electronic and Data Porcessing Engineering, Georges Durdilly s-a alăturat grupului Airbus în urmă cu 10 ani, deținând diverse roluri de management în companie. În ultimii 5 ani, el a fost, în cadrul Airbus Helicopters, șeful NH90 (elicopter militar) Programme Support Office și director adjunct NH90 Product Support în cadrul NH Industries.

Airbus colaborează de aproape 50 de ani cu România și sunt onorat să am oportunitatea de a contribui în continuare la acest parteneriat solid și de durată. Sunt sigur că ambițiile noastre, portofoliul complex de produse și servicii împreună cu experiența noastră internațională sunt cele mai importante valori pentru dezvoltarea operațiunilor în România, țară care se află într-un moment-cheie în procesul de modernizare a echipamentelor sale militare, în special în ceea ce privește elicopterele”, a spus Georges Durdilly.

Citește și  Rute noi: Iași - Madrid și Suceava - Bruxelles cu Wizz Air din decembrie 2021

Cu rezultate dovedite în managementul programelor, guvernanță corporativă, servicii și operațiuni pentru clienți, dar și cu expertiză în folosirea eficientă a resurselor pentru atingerea obiectivelor de business, Georges Durdilly va conduce echipa Airbus în România având ca prioritate creșterea prezenței pe piața locală.

Grupul Airbus este prezent în România cu trei divizii: Airbus Helicopters, Airbus Defence and Space și Premium Aerotec, deținută integral de Airbus.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus