Urmărește-ne

Hotelul Hilton Garden Inn de la aeroportul Otopeni a fost deschis oficial (foto)

  1. BoardingPass.ro
  2. Recenzii
  3. Hotelul Hilton Garden Inn de la aeroportul Otopeni a fost deschis oficial (foto)

Recenzii

Hotelul Hilton Garden Inn de la aeroportul Otopeni a fost deschis oficial (foto)

Hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Airport situat la câțiva pași de cel mai aglomerat aeroport al țării a fost deschis oficial miercuri, 2 octombrie.

Acesta este al patrulea hotel Hilton din București și singurul hotel din România care se află în incinta unui aeroport iar acest lucru reprezintă un beneficiu mare pentru clienții săi.

Construcția sa a început în urmă cu aproape un an și jumătate în urmă iar 16 luni mai târziu hotelul Garden Inn Bucharest Airport a fost gata să-și primească primii clienți.

Hotelul are 218 camere, cinci săli de conferință care pot găzdui de la grupuri mici de 12 persoane până la grupuri de 120 de persoane.

În ceea ce privește facilitățile pentru clienți, în incinta hotelului se află un restaurant și bar, sală de fitness și laundromat care poate fi folosit contra cost. Fără piscină din păcate.

Camerele sunt relativ simple, au 24 de metri pătrați, și au un design modern. Acestea sunt de două tipuri: simple cu paturi duble sau single și superioare. Cele superioare au pat dublu și aduc în plus și o canapea extensibilă și espressor de cafea.

În plus, hotelul oferă și patru camere pentru persoanele cu mobilitate redusă, câte una pe fiecare etaj dar și la parter. Acestea au o dimensiune de 27 metri pătrați.

Băile sunt și ele spațioase și sunt echipate cu toate cele necesare dar au doar dușuri. În camere există și seifuri, aparate de încălzit apa și căni.

Camerele sunt foarte bine izolate fonic iar avioanele care aterizează prin partea de nord a hotelului, pista 08L, nu vor fi auzite în interior.

De asemenea, ferestrele din camerele situate în partea de nord, cu vedere spre direcția de aterizare, nu pot fi deschise.

În fiecare cameră din hotel există și mini-bar iar clienții au posibilitatea de a comanda mâncare în cameră de la restaurantul aflat la parterul hotelului.

Spre deosebire de celelalte hoteluri din zona aeroportului, situate la o distanță mai mare, pentru a ajunge la Hilton Garden Inn Bucharest Airport nu este necesar să ajungeți pe DN1 și ulterior până la podul de la centura capitalei pentru a reveni la aeroport.

De la terminalele plecări sau sosiri, puteți lua un bus al hotelului sau merge pe jos maxim 500 de metri.

Checkin-ul se face la ora 15:00 iar checkout-ul la ora 11:00 însă puteți solicita checkin mai devreme sau checkout mai târziu.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus