Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (7 ianuarie 2022)

Foto: BoardingPass

Autoritățile române au actualizat joi, 7 ianuarie 2022, lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Aceasta intră în vigoare duminică, 9 ianuarie 2022.

Clasificarea țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic, în funcție de rata de incidență cumulată la 14 zile, se realizează în 3 categorii astfel:

  • Zona Verde – unde rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 1.000 de locuitori este mai mică sau egală cu 1,5;
  • Zona Galbenă – unde rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 1.000 de locuitori este cuprinsă între 1,5 și 3 la 1.000 de locuitori;
  • Zona Roșie – unde rata cumulată de incidență a cazurilor noi de îmbolnăvire din ultimele 14 zile raportată la 1.000 de locuitori este mai mare sau egală cu 3 la 1.000 de locuitori.

⚠️ Din 20 decembrie 2021 toate persoanele care sosesc în România trebuie să completeze ONLINE un formular de localizare (PLF)!

Lista cu țările/teritoriile încadrate în zonele verde, galbenă și roșie, disponibilă mai jos (5 pagini), intră în vigoare duminică, 9 ianuarie 2022 (click pe imagine pentru dimensiunea completă).

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
2 comentarii
  1. “Pentru evitarea carantinării, persoanele vaccinate care sosesc din afara Uniunii Europene și țările europene încadrate în lista roșie trebuie să prezinte test PCR negativ”- de unde ai tras concluzia asta?! este eronata…

    1. Acel text era parte a unei versiuni mai vechi a articolului, a fost actualizat însă posibil ca din cauza sistemului de cache să apară în continuare unor vizitatori. Acum ar trebui să fie OK pentru toți vizitatorii. Mulțumesc pentru sesizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Sindicatele anunță declanșarea protestelor la aeroporturile din București

Articolul următor

Recenzie: Roma – Copenhaga în clasa economică cu Airbus A350 Singapore Air

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share