Urmărește-ne

Parteneriatul strategic dintre Boeing și Embraer a fost aprobat de guvernul brazilian

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Parteneriatul strategic dintre Boeing și Embraer a fost aprobat de guvernul brazilian

Știri

Parteneriatul strategic dintre Boeing și Embraer a fost aprobat de guvernul brazilian

Embraer și Boeing au anunțat joi că Guvernul Braziliei a aprobat a parteneriatul strategic propus de cele două părți. Acesta va permite ambelor companii să accelereze creșterea pe piețele aerospațiale globale.

Aprobarea guvernului vine după ce cele două companii au aprobat luna trecută termenii care stau la baza acestui parteneriat strategic. Acesta va avea ca obict diviziile de aeronave comerciale și de servicii comerciale ale Embraer. Boeing va deține o participație de 80% în noua companie, iar Embraer va deține restul de 20%.

Pe lângă cele enumerate, cele două companii au fost, de asemenea, de acord cu termenii unui alt parteneriat prin care vor promova și de a dezvolta noi piețe pentru modelul KC-390 multi-misiune de dimensiuni medii. În condițiile acestui parteneriat propus, Embraer va deține o participație de 51% în joint venture, în timp ce Boeing va deține restul de 49%.

Odată ce consiliul de administrație al Embraer ratifică aprobarea prealabilă, cele două companii vor pregăti apoi documentele definitive pentru a finaliza această tranzacție. Închiderea tranzacției va fi supusă aprobărilor acționarilor și a reglementatorilor și condițiilor uzuale de închidere. Presupunând că aprobările sunt primite în timp util, tranzacția urmează să fie închisă până la sfârșitul anului 2019.

Vă reamintesc că un parteneriat strategic similar a fost încheiat în 2018 între Bombardier și Airbus, compania europeană preluând prin acea tranzacție modelele CS produse de canadieni.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus