Profită de oferta Ryanair pentru a călători din Timișoara către Berlin și retur cu numai 20 Euro

Operatorul low-cost Ryanair aduce pentru luna septembrie 2016 oferta cu 20 de Euro pentru un bilet de avion pe ruta Timișoara – Berlin Schoenefeld.

După părerea noastră, obiectivul turistic cel mai emblematic al Berlinului este Poarta Brandenburg, locul unde s-au desfășurat toate manifestările de după căderea zidului Berlinului din 1989. Alexanderplatz este o altă atracție, o piață plină de viață unde există și un turn TV înalt de 365 de metri, fiind cea mai înaltă structură din Berlin. Există multe obiective turistice, muzee și atractii istorice ce merită să le vizitați.

Advertisements

Exemplu de date pentru a călători: 4-7; 4-11; 7-11; 7-14 Septembrie 2016

De aici puteți rezerva bilete: click aici

Exemplu de rezervare bilet:
Screen Shot 2016-07-15 at 21.56.17

În ianuarie 2016 Ryanair anunța deschiderea pe Aeroportul Timișoara a bazei aeriene cu numărul 78. Prima bază românească a Ryanair va servi 575 000 de noi pasageri pe an, respectiv va susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților Aeroportului Timișoara.

De pe aeroportul bănățean vor fi operate șapte noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouă rută către București cu o frecvență de două zboruri pe zi.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share