Urmărește-ne

Ryanair le va permite pasagerilor să schimbe gratuit rezervarea în 48 de ore + alte servicii

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Ryanair le va permite pasagerilor să schimbe gratuit rezervarea în 48 de ore + alte servicii
Foto: Stephen Davies
Foto: Stephen Davies

Știri

Ryanair le va permite pasagerilor să schimbe gratuit rezervarea în 48 de ore + alte servicii

În cadrul unei conferințe de presă care a fost susținută joi, 14 februarie, la Londra, oficialii companiei lowcost au prezentat câteva îmbunătățiri și servicii pe care le vor pune la dispoziția pasagerilor prin programul „More Choice, Lower Fares & Great Care”.

Probabil cea mai importantă modificare pe care Ryanair o va oferi pasagerilor este opțiunea de a schimba gratuit rezervarea în termen de 48 de ore de la achiziția biletului de avion. În plus, dacă clienții găsesc un tarif mai mic în altă parte în termen de trei ore de la efectuarea unei rezervări, vor primi diferența plus un credit de 5EUR în contul My Ryanair.

În acest moment însă nu este clar dacă vor putea fi modificate toate informațiile precum numele, data zborului, aeroportul de plecare sau destinația și nici data de la care această funcție va fi disponibilă.

Ryanair Choice este un alt serviciu pe care compania îl va pune la dispoziția pasagerilor. Călătorii frecvenți vor putea achiziționa acum acest abonament cu care, contra sumei de 199EUR pe an, vor putea alege orice loc în avion și vor beneficia de fast-track la punctele de securitate și îmbarcare prioritară pe toate zborurile efectuate.

Pe lângă noile servicii amintite mai sus, Ryanair promite să efectueze 90% din zboruri la timp (excepție cele afectate de furnizorii de servicii navigație aeriană). În cazul în care acest procent nu este respectat, compania lowcost va reduce cu 5% prețurile biletelor în următoarea lună.

Ryanair se mai angajează să proceseze în 10 zile cererile de compensare a zborurilor întârziate semnificativ sau anulate, conform EC261/2004. În plus, pasagerii care vor apela serviciul clienți vor fi conectați cu un operator în 2 minute, în orice moment al zilei.

Site-ul și aplicația operatorului sunt, de asemenea, îmbunătățite. Ambele sisteme au acum un nou sistem de căutare a biletelor cu preț redus. Tot aici pasagerii vor putea citit ghiduri pentru destinațiile servite de Ryanair.

Ca parte a aceluiași program, Ryanair va reduce la 0 consumul de plastic până în 2024 iar din luna aprilie a acestui an avioanele Boeing 737 MAX 8-200 care vor intra în flota companiei vor avea un nou interior.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
2 comentarii

2 Comments

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus