Actualizare: TAROM are un nou director general interimar

Actualizare, ora 22:45: surse din interiorul companiei au confirmat pentru BoardingPass schimbarea conducerii TAROM. Noul director general interimar este Valentin Gvinda, pilot, examinator și manager al flotei ATR în cadrul companiei.


__________
Nu a trecut mult timp de la numirea în funcția de director general a Mădălinei Mezei, angajată care lucrează în companie de peste 20 de ani, că astăzi Press House anunță că TAROM are un nou director general.

Advertisements

Potrivit sursei, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transport Aerian a decis să o revoce din funcție pe Mădălina Mezei.

Din surse guvernamentale, citate de Press House, noul director general interimar al TAROM este pilotul Valentin Gvinda. Acesta mai ocupă și funcția de Examinator și Manager de flotă în cadrul companiei.

Primele informații indică faptul că această decizie a fost luată de Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, după ce fostul director general al TAROM, Mădălina Mezei, nu ar fi implementat proiectul de restructurare a companiei. Acest proiect avea ca scop reducerea numărului de angajați ai companiei cu aproximativ 300.

Mădălina Mezei a fost numită în această funcție în 19 iunie 2019 însă înaintea ei în acest an funcția de director general a mai fost ocupată de Werner Wilhelm Wolff până în 20 martie 2019 iar ulterior, până în 18 iunie, Florin Susanu și Maresi Caravan au asigurat pe perioade scurte de timp interimatul conducerii companiei.

Așteptăm o poziție oficială din partea companiei cu privire la această schimbare.

Advertisements
Total
16
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
16
Share