Urmărește-ne

TAROM: Iaşi – Istanbul de la 79 Euro

  1. BoardingPass.ro
  2. Oferte
  3. TAROM: Iaşi – Istanbul de la 79 Euro

Oferte

TAROM: Iaşi – Istanbul de la 79 Euro

Operatorul TAROM a lansat o nouă ofertă, de această dată pe ruta Iași (IAS) – Istanbul (IST), prețul unui bilet dus-întors cu toate taxele incluse, pornind de la 79 EUR. 

Promoția este valabilă pentru biletele achiziționate până în data de 29 februarie 2016 pentru călătoriile dus-întors efectuate până pe 31 martie 2016, pe curse operate TAROM şi este supusă unor termene și condiţii: durata şederii la destinaţie între 2 şi 14 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 EUR, restituirea nefiind permisă.

Biletele sunt disponibile la vânzare pe site-ul TAROM www.tarom.ro, pe varianta mobilă m.tarom.ro şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Zborurile vor avea loc în zilele de miercuri și sâmbătă, după următorul program afişat în ore locale:

  • RO269 IAS 20:50 – IST 22:30
  • RO270 IST 23:15 – IAS 00:55

Istanbul este cu adevărat o metropolă, un centru al comerţului şi, mai presus de toate, o destinaţie turistică ideală, un amalgam între Occident şi Orient, un oraş plin de viaţă şi culoare.

În partea veche a oraşului – Sultanahmet, se află cele mai multe obiective turistice.

Nu trebuie să rataţi Bazarul, Sfânta Sofia, Moscheea Albastră, Palatul Topkapi, Piaţa egipteană de mirodenii şi orice basilică subterană. Obiectivele turistice sunt concentrate într-un perimetru destul de mic şi pot fi vizitate în două zile.

sursa: tarom.ro

 

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus