TAROM: Iaşi – Istanbul de la 79 Euro

Operatorul TAROM a lansat o nouă ofertă, de această dată pe ruta Iași (IAS) – Istanbul (IST), prețul unui bilet dus-întors cu toate taxele incluse, pornind de la 79 EUR. 

Promoția este valabilă pentru biletele achiziționate până în data de 29 februarie 2016 pentru călătoriile dus-întors efectuate până pe 31 martie 2016, pe curse operate TAROM şi este supusă unor termene și condiţii: durata şederii la destinaţie între 2 şi 14 zile, modificări permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 EUR, restituirea nefiind permisă.

Advertisements

Biletele sunt disponibile la vânzare pe site-ul TAROM www.tarom.ro, pe varianta mobilă m.tarom.ro şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Zborurile vor avea loc în zilele de miercuri și sâmbătă, după următorul program afişat în ore locale:

  • RO269 IAS 20:50 – IST 22:30
  • RO270 IST 23:15 – IAS 00:55

Istanbul este cu adevărat o metropolă, un centru al comerţului şi, mai presus de toate, o destinaţie turistică ideală, un amalgam între Occident şi Orient, un oraş plin de viaţă şi culoare.

În partea veche a oraşului – Sultanahmet, se află cele mai multe obiective turistice.

Nu trebuie să rataţi Bazarul, Sfânta Sofia, Moscheea Albastră, Palatul Topkapi, Piaţa egipteană de mirodenii şi orice basilică subterană. Obiectivele turistice sunt concentrate într-un perimetru destul de mic şi pot fi vizitate în două zile.

sursa: tarom.ro

 

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share