Incidente aviatice
Îmi place

Un Airbus A380 Lufthansa a zburat 7 ore din Frankfurt către… Frankfurt!

11 septembrie 2017
7101 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 1 minute
Un Airbus A380 Lufthansa a zburat 7 ore din Frankfurt către… Frankfurt!

Un Airbus A380 Lufthansa, îmnatriculat D-AIML, a decolat în această dimineață din Frankfurt efectuând zborul LH440 cu destinația Houston, însă a zburat timp de șapte ore și într-un final a aterizat tot pe aeroportul Frankfurt.

După cum se poate observa și în istoricul zborului, înregistrat de FlightRadar24 și alte servicii similare, piloții avionului au decis să se întoarcă din drum la aproximativ 10 de minute după ce părăsise coasta de Vest a Islandei. Decizia lor de a se întoarce la Frankfurt și a nu ateriza pe cel mai apropiat aeroport este una destul de neobișnuită, deoarece, după cum știți, în cazul unor probleme tehnice sau medicale, potrivit procedurilor, avionul trebuie să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport.

Potrivit presei germane, operatorul Lufthansa nu a precizat care este cauza acestui divert, însă cel mai probabil decizia a fost luată din cauza unei probleme tehnice, problemă care nu ar fi pus în pericol zborul dar ar fi mai ușor de reparat ”acasă” decât pe un alt aeroport.

Citește și  Aegean Airlines deschide 18 rute noi în 2018 și până la finalul anului curent va decide cu ce avioane își vor reînnoi flota

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *