Foto Un Boeing 737 Blue Air a fost avariat serios în 6 mai 2022 la Napoli

Boeing 737-800NG Blue Air (YR-BMM) avariat la Napoli în 6 mai 2022 / Foto: necunoscut via AvHerald

Un avion din flota companiei Blue Air a fost grav avariat în timpul aterizării pe aeroportul din Napoli (Italia) în 6 mai 2022.

Avionul implicat în acest accident este un Boeing 737-800NG înmatriculat YR-BMM și în după-amiaza zilei de 6 mai 2022 operase zborul Blue Air 0B143 pe ruta București – Napoli.

Însă, din informațiile neoficiale obținute de BoardingPass, mai multe surse afirmă că în timpul aterizării avionul ar fi atins prima dată pista aeroportului napoletan cu coada.

Din această cauză acest Boeing 737 a suferit avarii structurale serioase și nu a mai putut opera zborul de retur.

În ultimele zile avionul a fost verificat de specialiști și urmează să fie reparat; în prezent s-ar afla într-unul dintre hangarele companiei Atitech din Napoli.

Numărul pasagerilor care s-au aflat la bordul avionului implicat în acest accident este necunoscut.

De asemenea, este neclar dacă există persoane rănite, însă autoritățile italiene și române investighează accidentul.

Agenția Națională pentru Siguranța Zborurilor (ANSV) din Italia a trimis la fața locului un investigator și a ridicat cutiile negre ale avionului pentru a analiza datele de zbor și înregistrările audio din cabina de pilotaj.

Cauzele accidentului vor fi stabilite de autorități și vor fi făcute publice după finalizarea investigației.

Până la data publicării acestui articol Blue Air nu a făcut comentarii cu privire la accident.

Zborul de retur, Blue Air 0B144 Napoli – București, din 6 mai 2022 a fost operat cu o întârziere de șase ore cu un Boeing 737-800NG înmatriculat YR-BMK care a fost trimis din București pentru a prelua pasagerii.

Urmărește BoardingPass.ro și pe Google News⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
17
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
17
Share