Wizz Air a transportat 6.000.000 pasageri din/ către Cluj-Napoca

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătorește azi șase milioane de pasageri transportați pe rutele sale cu costuri reduse din și spre Cluj-Napoca.

De la primul zbor din Cluj-Napoca, în noiembrie 2007, Wizz Air și-a extins constant operațiunile în regiune. Compania are o echipă formată din aproape 200 de piloți și echipaj de cabină la baza din Cluj-Napoca și operează patru aeronave moderne A320, a cincea urmând să se alăture flotei luna aceasta. Totodată, Wizz Air va începe luna următoare noi zboruri, inclusiv pe ruta Cluj-Napoca – București, care va marca o nouă etapă în aviația din România.

Advertisements

Pasagerul cu numărul șase milioane din Cluj, doamna Maria Căian, a aterizat miercuri de la Charleroi. A fost întâmpinată de reprezentanții Wizz Air și de autoritățile locale cu flori și un cadou. Impresionată, pasagera a declarat: „Familia noastră trăiește în Belgia de cinci ani și de fiecare dată când călătorim la Cluj-Napoca alegem Wizz Air. Nu ne așteptam la o asemenea primire, mai ales că Eduard, nepotul meu, nu a mai fost în România de ceva timp. Am călătorit în Belgia pentru a-l aduce în vacanța de vară la Sebeș. Era nerăbdător să revină în România, iar primirea Wizz Air a fost specială. Mă bucur că mulțumită acestui zbor și prețurilor bune pot să-mi văd nepotul mai des.”

Owain Jones, Chief Corporate Officer Wizz Air, a declarat: “Cu doar o zi în urmă am aniversat 25 de milioane de pasageri transportați din și spre România și sunt încântat să urez bun venit pasagerului cu numărul șase milioane din Cluj-Napoca. Aniversarea de azi evidențiază angajamentul Wizz Air față de România și oportunitățile pentru călătorii cu tarife reduse pe care Wizz Air continuă să le ofere clienților români. De la primul zbor Wizz Air din România în 2007, Wizz Air a democratizat transportul aerian și a dezvoltat constant rețeaua cu tarife reduse din regiunile României. Sunt foarte mulțumit să văd că traficul de vizitatori este în creștere în Cluj și în Transilvania, la fel ca și baza noastră, care va primi a cincea aeronavă în câteva săptămâni, reprezentând o investiție adițională de 98 de milioane de euro. În calitate de cea mai mare companie aeriană din România facem eforturi pentru a oferi cele mai mici tarife și servicii de excepție la bord.”

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share