Urmărește-ne

Wizz Air vă invită să călătoriți din Sibiu către Lindau via Memmingen (Germania) la tarife speciale

  1. BoardingPass.ro
  2. Oferte
  3. Wizz Air vă invită să călătoriți din Sibiu către Lindau via Memmingen (Germania) la tarife speciale

Oferte

Wizz Air vă invită să călătoriți din Sibiu către Lindau via Memmingen (Germania) la tarife speciale

Astăzi ne-am gândit să aruncăm o privire pe site-ul www.wizzair.com pentru a descoperi noi destinații pentru vacanță la cele mai mici prețuri și trebuie să recunoaștem că nu am fost dezamăgiți de rezultate.

Așadar, puteți călători de pe Aeroportul Internațional Sibiu către Aeroportul Memmingen cu prețuri începând de la 99 lei pe un segment. Atenție, însă, cu toții știm că aceste locuri sunt disponibile într-un număr limitat și vă recomandăm să vă grăbiți pentru a le rezerva!

Odată ajunși în Memmingen, vă recomandăm să vizitați minunatul oraș Lindau. Acest oraș din Germania se află la o oră distanță de mers cu mașina din fața aeroportului. Aici puteți vizita Portul Lindau, Biserica Sfântul Petru, Primăria Veche, Bregenz, Piața Comercială și multe alte obiective turistice.

Portul Lindau a fost reconstruit în anul 1856. Punctul său de referință este un leu, simbolul de mândrie al Bavariei. Acesta a fost sculptat din marmură bavareză și are o înălțime de 7 metri. La marginea portului se află Alter Leuchtturm (Farul Vechi), ridicat pe zidurile orașului ce datează din secolul al XIII-lea. Cel de-al treilea turn care veghează portul este vechiul Mangturin, cândva sediul breslei croitorilor.
Trebuie să țineți cont de faptul că dacă bagajul dumneavoastră de mână măsoară 42 x 32 x 25 cm sau mai puțin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa dumneavoastră.
Dacă bagajul dumneavoastră de mână este mai mare decât dimensiunile unui bagaj mic dar nu depășește 56 x 45 x 25 cm, puteți să îl luați la bordul aeronavei în schimbul unei taxe. Acesta trebuie să încapă în compartimentul de deasupra scaunelor.

Iată și un exemplu de rezervare:

Screenshot_2

 

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus