Review: Hotel Best Western Premier (4* – Sofia Airport, Bulgaria)

Weekendul acesta am fost la Sofia, Bulgaria, unde am participat la un eveniment organizat de Lufthansa – un zbor unic cu A380 pe ruta Frankfurt – Sofia, detalii despre asta găsiți aici.

Am decis să mă deplasez la Sofia de sâmbătă, cu speranța să vizitez și orașul, așadar sâmbătă în jurul orei 14:00 am ajuns la Sofia, iar pe urmă m-am îndreptat cu un taxi către Hotel Best Western Premier Sofia Airport. Atenție, nu vă recomand taxiurile din Sofia, turiștilor li se aplică același obicei ca și în România… rute ocolitoare și lungi, etc.

Advertisements

receptie BW premier Sofia

Din centrul capitalei bulgare puteți ajunge la aeroport cu metroul, costă 1.6 leva și durează aproximativ 30 de minute. În cazul în care zburați la Sofia, hotelul oferă un shuttle bus gratuit care vă transportă de la aeroport la hotel și înapoi, însă trebuie să cereți acest lucru în momentul în care faceți rezervarea.

După ce am ajuns la hotel, m-am îndreptat către recepție pentru check-in, iar pe urmă către camera Premier King room, 618, etaj 6.

Lobby

Prima impresie pe care mi-am făcut-o încă dinainte de a intra în hotel este că va fi foarte curat, și așa a și fost. Curățenia și ordinea erau la ele acasă, iar acest lucru este foarte important.

Camerele hotelului sunt foarte mari și spațioase, dotate cu aer condiționat, lumină naturală și tot ce ai nevoie. În ciuda faptului că hotelul este amplasat lângă un bulevard, sau drum express, în camere este foarte liniște.

Privind afară, puteți admira munții care înconjoară Sofia sau aeroportul, sunt vizibile decolările și aterizările aeronavelor 🙂

Mai jos regăsiți o fotografie 360° a camerei
Premier King Room

gift premier king room BW premier sofia

Patul, după cum puteți observa, este mare și pot să vă garantez că este și foarte confortabil, aș avea o mică obiecție asupra pernelor… nu mi-au plăcut deloc, aveam impresia că este un balon, nu erau moi deloc, însă poate unora le plac cele mai rigide.

Baia din cameră este mare, dotată cu tot ce ai nevoie pentru toaleta zilnică și o cabină de duș spațioasă. În cazul în care ai nevoie de periuță de dinți sau ustensile de barbierit, puteți cere la recepție și ei vi le vor aduce în cameră, gratuit.

Am făcut o fotografie în 360° și băii.
SAM_100_0093

bath BW premier Sofia bath BW premier Sofia

Din păcate, duminică dimineața m-am trezit prea târziu și nu am mai apucat să iau breakfast-ul, este servit de la 7 până la 10. Nu pot să vă spun nimic despre ce oferă, însă dacă e să dau crezare recenziilor de pe booking.com, meniul este diversificat și consistent.

În cazul în care aveți un zbor foarte devreme, aceștia vă oferă opțiunea de a avea un breakfast gratuit între ora 04:00 și 07:00, tot ce trebuie să faceți este să comunicați acest lucru la recepție.

Vreau la final să precizez și faptul că internetul prin WiFi, gratuit de asemenea, este super bun, am transferat câțiva giga de date într-un timp scurt, cam la fel ca în România.

Mi-a plăcut foarte mult această unitate de cazare, prețul este de aproximativ 60EUR pentru o cameră dublă, similară cu cea care am avut-o eu, iar locația este una bună chiar dacă vreți să vizitați orașul, metroul este un mijloc de transport foarte bun sau puteți opta pentru un taxi care ar costa aproximativ 20 leva (puțin peste 45 ron). Shuttle bus-ul către aeroport pleacă în fiecare oră, iar șoferul vă oferă o apă gratuit 🙂

mountain view

Recomandăm cu mare căldură acest hotel care, sincer să fiu, oferă mai mult decât pare, de aceea ratingul său de pe bine-cunoscutul site booking.com este de 9 din 10, din peste 300 de recenzii.

Dacă aveți întrebări nu ezitați să le scrieți în secțiunea comentarii și o să vă răspundem cu mare plăcere.

Mulțumim pentru cazare hotelului și Quickmobile pentru camera Gear 360, puteți achiziționa una de pe siteul retailerului, click aici.

NOTĂ: Acest material este unul sponsorizat, iar fotografiile și părerile prezentate ne aparțin în totalitate. Preluarea parțială sau integrală a textului și a imaginilor prezentate în acest articol poate fi făcută doar cu acordul în scris al BoardingPass.ro și precizarea sursei!

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share