Ryanair renunță din iarnă și la zborurile din Craiova

Ryan Air 450th Delivery; 737-800; 737; Seattle Delivery Center; 2017-03-20; K66636-06

După ce în urmă cu câteva zile a anunțat că va suspenda majoritatea curselor operate din Timișoara și se retrag complet de la Oradea, astăzi aflăm că Ryanair va renunța și la operațiunile de la Craiova.

În acest moment Ryanair operează zboruri pe o singură rută aeriană din Craiova, însă de la finalul lunii octombrie și aceste zboruri către Valencia vor fi suspendate.

Advertisements

Ruta Craiova – Valencia și retur este operată de Ryanair cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de joi și duminică.

Odată cu această restrângere, operatorul low-cost va mai opera zboruri numai pe 18 rute cu plecare din România.

Din Timișoara va continua să mai zboare către Bergamo și București, în timp ce din capitală va zbura către Charleroi, Pafos, Marsilia, Berlin, Atena, Dublin, Bologna, Bergamo, Milano Malpensa, Amman, Timișoara, Madrid, Bristol și Stansted.

Rutele București – Marsilia și București – Amman vor fi operate începând din această iarnă. Detalii despre zborurile către Marsilia regăsiți aici, iar despre cele către Amman aici.

Anul trecut operatorul low-cost s-a plasat pe locul 3 în topul operatorilor aerieni din România după numărul de pasageri. În fruntea topului se află Wizzair și Blue Air.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share