Urmărește-ne

Ryanair renunță din iarnă și la zborurile din Craiova

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Ryanair renunță din iarnă și la zborurile din Craiova

Rute aeriene

Ryanair renunță din iarnă și la zborurile din Craiova

După ce în urmă cu câteva zile a anunțat că va suspenda majoritatea curselor operate din Timișoara și se retrag complet de la Oradea, astăzi aflăm că Ryanair va renunța și la operațiunile de la Craiova.

În acest moment Ryanair operează zboruri pe o singură rută aeriană din Craiova, însă de la finalul lunii octombrie și aceste zboruri către Valencia vor fi suspendate.

Ruta Craiova – Valencia și retur este operată de Ryanair cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în fiecare zi de joi și duminică.

Odată cu această restrângere, operatorul low-cost va mai opera zboruri numai pe 18 rute cu plecare din România.

Din Timișoara va continua să mai zboare către Bergamo și București, în timp ce din capitală va zbura către Charleroi, Pafos, Marsilia, Berlin, Atena, Dublin, Bologna, Bergamo, Milano Malpensa, Amman, Timișoara, Madrid, Bristol și Stansted.

Rutele București – Marsilia și București – Amman vor fi operate începând din această iarnă. Detalii despre zborurile către Marsilia regăsiți aici, iar despre cele către Amman aici.

Anul trecut operatorul low-cost s-a plasat pe locul 3 în topul operatorilor aerieni din România după numărul de pasageri. În fruntea topului se află Wizzair și Blue Air.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus